March 6, 2014 Featured, News No Comments

SVE O POSLOVNOJ PRIMJENI INTERNETA

Svijet u kojem živimo dobio je epitet virtuelni ili digitalni. Većina nas, danas započinje ili završava dan sa “Dragi Facebook…” Čućete takođe da je sve podređeno digitalnom marketingu i da htjeli ili ne moramo biti prisutni u sferi digitalnog.

Pitanje koje nam se nameće jeste da li koristimo prave kanale komunikacije, njihove resurse kako bi došli do ciljne grupe. Koje sve alatke možemo da iskoristimo kako bi nas Google “zavolio” i na koji način treba da izgleda naše online prisustvo. Odgovore na sva ova i druga pitanja daće Vam NetWork konferencija koja se po prvi put održava u Crnoj Gori.

network_1200x628_1-01Zadovoljstvo nam je što ćemo ove godine, u saradnji sa kompanijom ME-net, organizovati prvu NetWork konferenciju, koja će se održati 08. 09. i 10. decembra 2016. u hotelu Verde Complex u Podgorici.

Ovaj trodnevni događaj obuhvata sve aspekte globalnih trendova koji se tiču savremenog marketinga i predstavlja najveći događaj u oblasti poslovne primjene interneta i online marketinga, zasnivajući se na razvoju, dizajnu i implementaciji marketing programa, procesa i aktivnosti.

NetWork pozornicu će zauzeti neki od najznačajnijih predstavnika digitalne marketing industrije iz Crne Gore i regiona. Svoje priče nam donose Vladimir Vulić (konsultant iz oblasti menadžmenta, inovacija i društvenih mreža, suosnivač NVO Digitalizuj.Me, programski direktor Spark.Me konferencije), Miloje Sekulić (Internet konsultant i suvlasnik HomePage agencije), Darko Buldioski (osnivač agencije za digitalni marketing i komunikacije NewMediaMK, programski direktor AllWeb konferencije), Igor Minić (osnivač Burek.com, najveće internet zajednice na ovim prostorima i igre znanja i strategije Conquiztador), Nemanja Đurić (član Coca-Cola tima za centralnu i istočnu Evropu, odgovoran za društvene medije Coca-Cole u Srbiji) i mnogi drugi.

Kako da se registruješ za konferenciju?

Prijavu je moguće izvršiti putem sajta. Puna cijena kotizacije za trodnevnu konferenciju iznosi 249€, međutim u toku je posebna promocija po kojoj do 20. novembra možete rezervisati svoje mjesto za samo 149€.

Cijena obuhvata akreditaciju za prisustvo sva tri dana na predavanjima, ručak, kafe pauze, poklon paket i NetWork koktel 09. decembra. Koktel predstavlja priliku za upoznavanje i razmjenu znanja sa ostalim učesnicima konferencije.

Više informacija o NetWork konferenciji, agendi i govornicima možete naći na zvaničnom sajtu konferencije.

Ne propusti da budeš dio prve network konferencije.

Written by POSH33